Bliziaci sa koniec

Nespornou vyhodou spanku v  aute je, ze sa rano staci obut, narovnat sedadlo a mozete vyrazit. Ked sme sa ale zobudili, obchod este ani zdaleka nebol otvoreny, tak sme vysli na kopec do luxusneho hotela na caj a zachod, kde sme vyckali potrebny cas. Spravna taska sa nasla a nedaleko mali stanicu este tazne psy, tie sme museli vidiet. Nic sice netahali, ale boli poslusne v budach a niektore boli pritulne a priatelske, ine sa pri hladkani ani nezobudili. Zaujimave je, ze vsetko to boli krizenci, ziaden cistokrvny husky ci malamut.

Domaci milacik

Uz nas zdrzali len kratke oddychovky cestou, az sme okolo pol tretej dorazili do znameho bytu – na posledny den v Anchorage sme si dali rovnake Airbnb ako v den prvy, tentokrat mame ale aj spolubyvajuceho, velmi hraveho psika Cyrus. Je sucastou ubytovania, takze sa o neho mame do zajtra postarat, skamaratili sme sa velmi rychlo a hned nam skocil do auta a z dvora doniesol hracku, ktoru rychlostou svetla aportoval, az sme mali pocit, ze tento pes sa snad nemoze unavit.

Plan na dnes mal uz len 4 body – posledny giftshop, dat si na veceru king crab legs, povysavat auto a ist do potravin. Prvy bol bez problemov, pri druhom sme chvilu hladali restauraciu a ked mi to doniesli, casnik mi musel ukazat, ako sa to je (boli inak nenormalne dobre) a potom sme nevedeli najst zaparkovane auto.

Len dve? No masa mali hodne!

Sice mi telefon ukazal parking location, kruzili sme dokola bodu na mape asi 15 minut. Toto mesto ma tusim viac parkovacich miest ako obyvatelov a vsetky vyzeraju rovnako. Cestou do potravin mi dokonca google mapy ukazali cervenu cestu so zapchou, ked boli na semafore predo mnou 3 auta v oboch pruhoch. Mesto je roztahane na velmi velkej ploche, takze 40 minutove kolony tu ludia zrejme nezazivaju a z jedneho konca na druhy sa dostanete velmi rychlo vdaka rychlostnym cestam s vyssou povolenou rychlostou. A auto sme nakoniec nepovysavali, lebo na pumpach tu nemaju vysavace.

Na byte sa nas Cyrus najprv snazil stekanim odohnat, ale rychlo sme sa znova skamaratili a uz sme opat najlepsi priatelia na svete. Trocha ponahanal hracku po dvore a dostal prasacie ucho, co sme mu kupili. Shelby by isto ziarlila, zalahol medzi nas do postele spokojne sme vsetci traja zaspali.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *