Mavericks

Optimisticky sme chvilu aj mysleli, ze vychyrenu plaz Mavericks zvladneme v sobotu, ale nejak sme sa na to nespliehali.

Na ranajky sme zbehli do mexickej kaviarne, kde si Igor pochvaloval free refill na kavu a mna pochvalil casnik za vyber Huevos Rancheros. Na Mavericks plazi bolo celkom dost ludi, hlavne so psami, ale tu konkretne surfista ziaden.

Ludi malo
Aspon nejaka spolocnost
Vlny sice boli, ale nie spravne Mavericks
Trocha farby v zamracenom dni

Okolo obeda sme zamierili trocha naspat k dedine, hladni sme este neboli a do restauracie tak este nevosli. Za miernym utesom s vyhliadkov sa konecne vynorilo par surfistov zaciatocnikov. Pomerne male vlny im ani neumoznili sa udrzat na surfe dlhsie a vacsinu casu tak travili v ladovej vode.

Dlho sa neudrzal

Nejaky cas ubehol a bolo na case aj nieco zjest. Hromady seafoodu nam vyliezali krkom a my sme sa pobrali naspat. Igor chcel este nakupit nejake oblecenie v Old Navy, v obchodnom centre sme sa na chvilu rozdelili a ja s Borisom som este zbehol do San Jose do Amazon centra vratit zasielku. Amazon sa skutocne snazit vracanie co najviac ulahcit a nie znechutit, ako su ludia zvycajne zvyknuti. K dispozicii je automat na vytlacenke listka s navratovou adresou, stol na balenie tovaru a schranka, kam sa jednoducho tovar vhodi a vsetko je vybavene v priebehu par minut. Den sme uzavreli pivom na izbe.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *